"O Sanda, znaš li kako trubi Paravinja?" Na Maksimiru morbidna poruka Dinamovoj djelatnici

"O Sanda, znaš li kako trubi Paravinja?" Na Maksimiru morbidna poruka Dinamovoj djelatnici

Foto: Nenad Dugi, Drago Sopta/Cropix

SANDA MAMIĆ, jedna od Dinamovih djelatnica koje su na utakmici s Lokomomotivom puhale u vuvuzele kako bi nadglasale skandiranje BBB-a protiv Zdravka Mamića, je za svoje "trubljenje" prozvana na krajnje degutantan način grafitom na kontejneru preko puta zapadne tribine stadiona Maksimir.

"O Sanda, znaš li kako trubi Paravinja?" piše crnim sprejom na bijeloj površini i nemoguće je prolazeći velikim parkingom ispred stadiona ne uočiti poruku, u kojoj se mladu djevojku dovodi u kontekst s brutalnim ubojicom i višestrukim silovateljem, koji je pritvoren u šibenskom zatvoru u očekivanju suđenja zbog ubojstva Antonije Bilić.

Sanda Mamić "trubi" u vuvuzelu na utakmici Dinamo - Lokomotiva

Dinamovi zaposenici su izrazili "šokiranost stravičnim natpisom" i podršku kolegici kojoj je upućena "ozbiljna prijetnja", a osim direktora marketinga Ivana Tice, reagirala je i Amra Peternel, marketing manager kluba:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžerica Dinamovog marketinga: Mamić nas ne tjera da pušemo u trube, ja sam ih nabavila i podijelila kolegama

"Ja sam se isto danas našla u novinama i samo bih htjela reći da je grozno što se napisali da nas zaposlenike, Zdravko Mamić tjera da pušemo u ove trube. Ja sam ih osobno nabavila, donijela i podijelila kolegama.

Znate zašto smo trubili? Dosta nam je slušanja grozota sa sjeverne tribine. Dosta mi je da moji sponzori koje mukotrpno dovodimo na stadion to slušaju. Dosta nam je da djeca to slušaju.

Amra Peternel, marketing manager Dinama, koja je djelatnicima podijelila vuvuzele prije utakmice s Lokomotivom

Meni je neugodno kćeri koja dođe na utakmicu objasniti što to oni viču. Molim dečke sa sjeverne tribine više ne viču takve grozne uvrede. Ja sam trubila da se ne čuju te grozne uvrede. Ne zato što su vrijeđali Zdravka Mamića nego zato što se vrijeđa sve nas i to je grozno. Molim te dečke koji se nazivaju navijačima da prestanu. Nije nas na to natjerao nas šef jer nama je jednostavno dosta."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara