Olić maksimalno nabrijan na Brazilce: Oni su favoriti, ali nisu svemirci!

Foto: Drago Sopta/HNS

IVICA OLIĆ maksimalno se priprema za svoje posljednje Svjetsko prvenstvo u karijeri. S 34 godine i napornom sezonom iza sebe, Olić izgleda odmorno i spremno za sve zadatke koje pred njega stavi Niko Kovač.

"To je možda i bio moj problem, nisam baš znao dozirati i tako sam naučio svoje tijelo, zato i trajem toliko dugo. Uvijek sam išao preko maksimuma, drugačije ne mogu. Jednostavno me ponese na treningu, to je u meni. Onaj dan kad si kažem "danas ćemo lagano", onda ću otići u mirovinu. Bez obzira na godine, nadam se da će ovo biti moje Svjetsko prvenstvo", rekao je Olić.

"Za razliku od onog iz 2006., ovaj Brazil ima odličnu obranu"

Kovačev najiskusniji napadač podsjeća da su i Brazilci samo ljudi.

"Oni su favoriti, ne samo skupine nego i cijelog SP-a. Kad vidiš o kakvim je igračima riječ, moraš jednostavno priznati da su favoriti", rekao je Olić, koji se prisjetio dvoboja s Brazilom 2006. godine na SP-u u Njemačkoj.

"Ronaldo, Kaka i Ronaldinho. Gledaš njihov sastav i kažeš si "ma jel' može biti bolja momčad od ove", ali glavna razlika između onog i ovog Brazila jest - obrana! Ponavljam, oni su odlična ekipa, ali nisu svemirci", rekao je Ola za kraj.

Pratite nas na Facebooku:

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara