Otto Barić: Igrači Rijeke i Dinama nisu pokazali da im je mjesto u reprezentaciji

Otto Barić: Igrači Rijeke i Dinama nisu pokazali da im je mjesto u reprezentaciji

Foto: Hina

NOGOMETAŠI Rijeke su pred vratima raja. Nakon jučerašnje pobjede nad Dinamom 1:0 u prvoj utakmici hrvatskog Kupa, Kantrida s optimizmom očekuje uzvrat u iduće srijede.

S velikom pozornošću susret je pratio i bivši izbornik Hrvatske Otto Barić: "Visoka pobjeda Dinama u prvenstvu (4:0) dobro je došla Rijeci. To je bilo jedno veliko upozorenje Rijeci da se moraju drugačije postaviti. To su napravili i zasluženo su sada favorit na Kantridi. Mislim da su oni u ovom momentu dobri", rekao je Barić kojega je začudilo to što Kek nije u igru postavio Andreja Kramarića.

"Ne znam što se događa i zašto nije igrao Kramarić koji je za mene odličan igrač ovog dijela prvenstva. Sad su dva igrača dobili crvene kartone, a ako će im igrati Knežević i Kramarić, ja mislim da su favoriti u uzvratu", smatra Barić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotaknuo se i taktike: "Iako nije bilo baš tako, Matjaž Kek se poslužio malo umjerenijom i otvorenijom taktikom Josea Mourinha".

"Bilo je nekih utakmica u kojima je Mourinho previše i predaleko bio od sredine terena. Rijeka je ipak napadala obranu Dinama na sredini, a i dalje u protivničkom šesnaestercu. Ipak je to razlika i meni se Rijeka sviđala, te smatram da su oni opasniji u ovom trenutku od Dinama", smatra Barić.

Jučer je na utakmici bio i izbornik Niko Kovač. Evo što Barić misli o potencijalnim reprezentativnim kandidatima koju su jučer igrali u oba kluba.

"Kandidata uvijek ima. Smatram da neki igrači moraju još malo pričekati, a oni koji su bliže pozivu nisu jučer pokazali da bi ga trebali dobiti. Recimo, ovaj mali Močinić, to će biti reprezentativac - ali ne sada", zaključio je Barić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara