Ovako izgleda europska Lokomotiva

Ovako izgleda europska Lokomotiva

Foto: Cropix / D. Krajač

LOKOMOTIVA u novu sezonu, punu izazova, kreće u novom ruhu. Sinoć su na Kajzerici predstavili nove dresove uz stručnu podršku finalistica izbora za Miss sporta. Novi tehnički sponzor zadržao je prepoznatljivu bijelo-plavu kombinaciju, dok je ona gostujuća u interovskom stilu, a rezervna varijanta u boji ciklame. Nakon glamurozne predstave, trener Tomo Ivković vratio se u realnost i najavio otvaranje sezone. Lokomotivu u prvom kolu HNL-a na Maksimiru čeka susret s Dragovoljcem, povratnikom u prvu ligu, a Ivković je taj susret okarakterizirao težim ispitom od Dinama iz Minska, koji ih čeka u premijernom europskom izletu.

"Dragovoljac se vratio u ligu i želi svima pokazati da tu zaslužuje biti. Volio bih da otvaramo sezonu protiv bilo koga, osim protiv njih. Ako već danas nismo spremni za tu utakmicu, nećemo ni biti", tvrdi Ivković kojeg je zabrinuo i izvještaj iz Bjelorusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolje da mi Stipić, naš skaut, nije ni donio vijesti. Kaže da je Dinamo puno bolji nego što mislimo. Bjeloruska liga je također vrlo dobra. Dinamo je favorit, već su odigrali 15. kola i spremni su. No, ovo je nogomet i tu svatko može pobijediti. Da se radi o košarci ili rukometu, predao bih se, ovako su sve varijante moguće"

Oslabljena je momčad Lokomotive, otišli su prvi strijelac Kramarić, Antolić, Boras i srce momčadi Maleš. No, Ivković vjeruje u momke koji su stigli; Matas, Budimir, Špehar i posebno Petar Mišić, lijevo krilo koje je prije dolaska iz Cibalije na Kajzericu carinio Dinamo.

"Te male zmije sam se uvijek bojao kada smo igrali protiv Cibalije. Samo sam se njega bojao, da budem iskren, a sada ga imam tu kod sebe. Napravili smo veliki posao u ovim kratkim pripremama. Bez obzira na odlazak ključnih igrača Lokomotiva će i dalje težiti stvaranju igre, a onda će doći i rezultat", najavio je Ivković. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara