Pacquiao: Pristat ću i na manju cijenu samo da Mayweather potpiše ugovor

Pacquiao: Pristat ću i na manju cijenu samo da Mayweather potpiše ugovor

Foto: Fightsite

I DALJE ostaje otvoreno pitanje hoćemo li vidjeti dugo iščekivani boksački dvoboj Pacquiao vs Mayweather. Filipinac je već ranije pristao na sve uvjete, ali konačni odgovor od Mayweathera još nije stigao.

Unatoč tome Manny Pacquiao vjeruje da će se meč dogoditi i da će mu WBC i WBA prvaka 2. svibnja biti na suprotnoj strani. Pregovori oko meča se nastavljaju, ali puno buke u boksačkom svijetu izazvala je vijest da bi se Floyd Mayweather mogao boriti s Miguelom Cottom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da će do našeg meča ipak doći. Točnije, vjerujem u to. Ako se meč ne dogodi sad onda mislim da se nikad niti neće dogoditi. Sad je vrijeme. U postocima je to po mom mišljenju 80-20 da će se meč dogoditi. Mislim da je Mayweather pod  pritiskom. Nema nikakav alibi. Test krvi više nije problem. Promotor Bob Arum više nije problem, tako da sad više nema nikakvih problema.", izjavio je za Ringside Pacquiao koji drži naslov WBO prvaka.

"Pritisak mu stavljaju obožavatelji. Rekao sam im da smo sve dogovorili i pravila nisu problem. Ako želi uzeti više ja sam sretan s tim. Uzet ću 40% u odnosu na njegovih 60%. Meni je to u redu zbog dobrobiti ljubitelja boksa. Čekamo da potpiše ugovor."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara