Platili ga 100 milijuna, a on mijenja kopačke dok Rakitić preko njegove strane uništava Realove snove o tituli!

Screenshot: Youtube

GARETH BALE na udaru je žestokih kritika u Španjolskoj nakon što je katastrofalnim tajmingom za promjenu kopačke bio sukrivac za gol kojim je Real izgubio kod Seville (1:2) i tako teško kompromitirao izglede da vrati španjolski naslov.

U 71. minuti krenuo je napad Seville po lijevoj strani Realovog napada, koja je zbog Baleovog privremenog izlaska iz igre bila prazna (misllio je iskoristiti Marinovu zamjenu Vitolom, ali se promjena obuče oduljila), pa je prema Rakitiću, koji je neometano grabio prema kaznenom prostoru gostiju morao izaći Pepe.
 
 
Sevilla je sjajno iskoristila neočekivanu brojčanu nadmoć i dio terena gdje je to najviše došlo do izražaja.
 
Bale je igru napustio kada je bilo 25:34 minuta u drugom dijelu, a Bacca je zabio u 26:53 minuti.
 
Velšanin se ne mora nositi samo s bijesom navijača i izrugivanjem novinara zbog loše tempirang izlaska iz igre. Nakon što se vratio na teren, a Real trebao krenuti s centra, najbolji igrač Cristiano Ronaldo nije bio ni najmanje zadovoljan Baleovim promptnim prizanjem krivnje. Gledao ga je s neskrivenim izrazom gađenja. 
 
Baleu, kojeg je Real ljetos platio rekordnih 100 milijuna eura, nije lako ovih dana, jer nakon što je loše odigrao u izgubljenom Clasicu, "proslavio" se ovim izlaskom iz igre, koji je na 2:22 videa: 

 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara