Počelo je najveće natjecanje kladioničara u Hrvatskoj!!

GERMANIA sportska kladionica osmislila je veliko nagradno natjecanje za sve kladioničare koji se odluče uključiti u Germania Club.

To je nešto sasvim novo na hrvatskom tržištu, a za igrače primamljivo, jer osim novaca, sada mogu klađenjem i skupljanjem bodova dobiti i npr. Golfa 7, putovanje na finala Lige prvaka i Europske lige i još preko 2000 drugih vrijednih stvari.

Niti jedan listić u Germania Clubu nije gubitan!

Ono što je najinteresantnije - strategiju osmišljava sam igrač, bez obzira na uplatu i bez obzira da li mu je listić dobitan ili ne.

Nakon učlanjenja, igrač dobiva svoju Germania karticu i prema matematičkoj formuli skuplja bodove kad odigra klupski listić. Svakodnevno se stanje bodova može vidjeti na rang listama u Germania kladionicama i na www.germaniasport.hr, a u periodu od 1.11. do 23.12. ukupno čak 2230 kladioničara biti će među najboljima.

Stigla je prva "prava muška kartica"!

Možemo zaista reći da je ovaj projekt dao sasvim novu dimenziju klađenju. Vrlo je jednostavno i zabavno. Potrebno je podići svoju Germania karticu, uključiti se u natjecanje, pokazati da si najbolji i Germania to vrijedno nagrađuje. Može se igrati u poslovnicama, preko interneta, jednom dnevno, jednom mjesečno ili svaki dan, kako god svakom igraču odgovara. Igrač sam kreira "Strategiju koja uvijek pobjeđuje"!!

Učlaniti i uključiti u natjecanje može se od 1.11. do završetka 23.12.2013. Nakon tog perioda Germania kartica ne prestaje važiti nego donosi nova iznenađenja!!

Sve informacije pronađite na www.germaniasport.hr - Club ili u Germania Sport poslovnicama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara