Pogledajte kako izgleda novo ruho reprezentacije

Foto: TodosomreCamistea.com

HRVATSKA u Euro-pohodu više neće izgledati kao Estonija. U izradi su nove trenirke u kojima će se Slaven Bilići i njegovi igrači opuštati u šetnji luksuznim kampom Kirša.

U Savezu najavljuju da će mijenjati izbor kampa samo ako Hrvatsku dopadne skupina s dvije utakmice u Gdanjsku, od Donjecka najudaljenijem poljskom gradu. Trenirke će biti primjerenije hrvatskom "stylingu", a neznatne promjene doživio je i dres reprezentacije.

Fotografije nove garniture dresova već cirkuliraju medijskim prostorom, iako HNS tvrdi da ih još nije vidio.

Alen Balen, prvi čovjek HNS-ovog marketinga, rekao je nam je da će novi dresovi hrvatske reprezentacije biti predstavljeni u veljači, kao i do sada, u godini velikih natjecanja. U slobodnu prodaju kreću u travnju.

Prema dostupnim fotografijama, domaća garnitura  vrlo je slična dosadašnjoj, no kvadratići na rukavima malo su "usitnjeni". Veće je promjene doživjela druga garnitura: kvadrati su nestali s rukava, ali tu je trokut sličnog dezen na lijevoj strani torza i ramena.

Hrvatski fanovi malo su se poigrali uzorcima, pokušavajući složiti varijantu najsličniju Lottovoj iz 1998. godine. U galeriju možete pogledati kako bi hrvatski dres izgledao da ga primjerice dizajnira Adidas.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara