Pogledajte kaos i makljažu na vaganju za FFC9 u Ljubljani!

Pogledajte kaos i makljažu na vaganju za FFC9 u Ljubljani!

Foto: Ivana Kaurloto / Fight Channel

RELATIVNO kontrolirani kaos! Upravo je tako izgledalo izuzetno vatreno vaganje za FFC09 koje se danas održalo u službenom hotelu priredbe, ljubljanskom Austria Trendu.

Za vatru su se pobrinula dva para; najprije Miran Fabjan i Ibrahim El Bouni koji će snage odmjeriti u kick boksing meču, a zatim i Lemmy Krušič i Vaso Bakočević, koji će se sučeliti u MMA dvoboju. Zanimljivo, vatreno je bilo upravo sa slovenskim borcima iako je Lemmy Krušič bio vrlo rezerviran i vrlo sportski nastrojen prema svom nekadašnjem prijatelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je vaga prošla bez većih incidenata iako je direktnu makljažu na pozornici spriječio predsjednik promocije Orsat Zovko. Tu su mu se pridružili i službene osobe suci Badžun i Kranjčec, a čak je na pozornicu morao uletiti i glavni urednik Fight Channela Marko Petrak.

Da previše ne duljimo, pogledajte kako je bilo na vatrenom vaganju za FFC09: McSweeney vs. Traunmuller kojio je na rasporedu sutra, u petak 15.11. s početkom u 19.30. Kako saznaje Fight Site, ulaznica za borilački spektakl u Tivoliju još uvijek ima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara