Pogledajte perverziju od koreografije: Navijači Kobenhavena topom srušili stadion Brondbyja!

Pogledajte perverziju od koreografije: Navijači Kobenhavena topom srušili stadion Brondbyja!

Screenshot: Youtube

NEW FIRM, kako je u navijačkom svijetu poznat gradski derbi Kobenhavena i Brondbyja (1:1), obilježila je sjajna i maštovita koreografija ultrasa Kobenhavena, koji su na svom Parkenu gostima iz predgrađa priredili vatrenu dobrodošlicu. 

Preko tribine razvukli su ogromne zastave s nacrtanim topom s jedne i stadionom Brondbyja s druge strane. Topovsku kuglu koja je iz oruđa krenula prema stadionu na drugom dijelu koreografije, nosio je navijač s tribine iznad njene putanje, ali je ona prema Brondby Stadionu išla preko bijele podloge, tako da perfomans nije izgubio na uvjerljivosti.

Ali, pravo iznenađenje tek je slijedilo: Kada je kugla doletjela do stadiona rivala, zastave na kojima je nacrtan spuštene su, a ostale su one na kojima je ta građevina zapaljena ruševina.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Krenule su nove granate, čijim dolaskom do stadiona su se otkrivale nove slike sve devastiranijeg doma rivala, da bi na kraju u njegovom podnožju bile zapaljene dimne bombe čime je višedimenzionalni prikaz propasti Brondbyjevog stadiona bio potpun!
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara