Pogledajte u kakvom se raju priprema Pokrajac: "Igor je već sad spreman za meč"

Pogledajte u kakvom se raju priprema Pokrajac: "Igor je već sad spreman za meč"

Foto: Fightsite

BORAC zagrebačkog CTT-a, Igor Pokrajac, uskočio je u meč protiv Joeyja Beltrana u Australiji kao zamjena za teško ozlijeđenog Anthonyja Perosha, no to ni približno ne znači da neće biti spreman ili da će imati problema sa skidanjem kilograma.

U predivnom Gold Coastu Igor svakodnevno odrađuje treninge kako bi održavao svoju spremu, a ovog puta neće biti ni najmanjih problema sa skidanjem kilograma prije službenog vaganja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas nam se pridružio Anthony Perosh, odradili smo jak trening s fokuserima i Igor je poslije toga imao 95,5 kilograma. To je super, nikad mu nije bilo lakše skidati kilograme! Spreman je i maksimalno nabrijan za meč. Sad odmaramo, malo ćemo tijekom poslijepodneva odspavati, pojesti ručak i onda navečer odraditi opet jedan trening, ali isključivo tehniku", javio se iz Australije za Fight Site Igorov trener Goran Babić.

Igorov meč održat će se u Gold Coast Convention and Exhibition centru koji može primiti približno sedam tisuća gledatelja na borilačkoj priredbi, a vjeruje se da će posjećenost biti izuzetno dobra, iako na popisu borbi nema široj javnosti previše poznatih boraca. Možda najzanimljiviji par čak čini prva borba glavnog dijela, a radi se o okršaju Hectora Lombarda i Rousimara Palharesa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara