Pokajnik Livaja: Više nikad neću odbiti Kovačev poziv

Pokajnik Livaja: Više nikad neću odbiti Kovačev poziv

Foto: Getty images

MARKO LIVAJA ispričao je izborniku Niki Kovaču, čiji je poziv u mladu reprezentaciju u kolovozu ove godine odbio zbog navodnog umora.

"Između mene i Nike Kovača nije bilo nikakvog sukoba. Nije istina da se nisam odazvao jer sam smatrao da mi je mjesto u A reprezentaciji. Razlog je uistinu bio umor. Prošlog ljeta sam imao svega sedam dana pauze i bio jako potrošen", rekao je Livaja za SN.

"Jedina moja greška bila je što se nisam javio direktno izborniku, već samo obavijestio klub i menadžera. Želim se ovim putem ispričati što mu se nisam javio na mobitel", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Livaja je još u kolovozu suspendiran, a službeni stav HNS-a bio je: "Livaja je pokušao tražiti izuzeće od utakmice s Lihtenštajnom i bio je spreman snositi posljedice. Trener ima pravo postupati u skladu s pravilima unutar reprezentacije".

Odluku Nike Kovača, podržao je i tadašnji izbornik Igor Štimac, a politiku nije promijenio ni Nenad Gračan, novi kormilar mlade nogometne vrste.

"Ne ulazim u Gračanove odluke. Mogu sam reći da ću uvijek biti na raspolaganju, bez obzira o kojoj se selekciji radilo. Krivo mi je da se digla tolika bura oko mog slučaja, a ne spominje se da sam se odazivao za svaku akciju U-17 pa U-19 i U-20 selekcije i kad su neki drugi preskakali utakmice", istaknuo je.

"A reprezentacija? Drago mi je zbog Nike Kovača s njim imam pozitivna iskustva. Želim mu puno sreće i naravno da se plasira u Brazil", za kraj će.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara