Poklepović: Igrači su mi pristupom zagolicali dušu, nadam se podršci navijača u nedjelju

Poklepović: Igrači su mi pristupom zagolicali dušu, nadam se podršci navijača u nedjelju

Foto: Hina

TRENER HAJDUKA Stanko Poklepović priprema momčad za nedjeljni okršaj sa Zadrom, u kojem će drugi put u novom mandatu voditi Bijele s klupe.
 
Svi spremni za Zadar, Špaco zadovoljan pristupom na treningu
 
"Svi su spremni i zdravi. Ako ima neki sitnih tegoba to ćemo riješiti. Mi ćemo se znati snaći u svakoj situaciji da postavimo sastav koji će ostvariti naše želje, a to je najprije rezultat. Nadam se da ćemo uz to pokazati i dobru igru", rekao je Špaco u razgovoru za medije o nadolazećem ispitu.
 
Zadovoljan je odrađenim nakon poraza od Lokomotive: "Svi rade dobro. Jučer sam bio posebno zadovoljan jer je trening proveden u posebnoj želji i agresivnosti. Lijepo su mi zagolicali dušu sa onim što su pokazali na treningu. Jako sam sretan zbog toga."
 
"Hajduk će uvijek biti Hajduk"
 
"Kao uvijek, Hajduk će uvijek biti Hajduk. Ja sam rekao da je Hajduk religija, da je neuništiv i vječan", istaknuo je i uputio poziv navijačima: "Ja se samo nadam da će doći publika, da će nas pozdraviti i podržati. Mi ćemo nastojati sprovesti svoju igru u onolikoj mjeri koliko u ovom trenutku to možemo i pokušat ćemo doći do rezultata koji nam odgovara."
 
Dotaknuo se i Igora Štimca te njegove momčadi: "Bog mu dao zdravlje. On je tamo. Neka mu je sa srećom, ali ne u ovoj utakmici."
 
"Dovršit ćemo projekt koji je zamišljen"
 
Zatim je nastavio općenito o aktualnom trenutku splitskog velikana. "Hajduk ide svojim putem. Mi smo ušli u jedan posao koji je već bio zamišljen i samo ga želimo sprovesti do kraja. Bez obzira na zadnje rezultate, mi znamo kakva su klupska određenja i kakvi su ciljevi, a znamo i što pripada našoj trenerskoj struci. Mi ćemo nastaviti sa poslom da bi dovršili projekt koji je zamišljen, a to je prilagođavanje igrača prema razvoju, prema korištenju i prema transferu."
 
Ističe da je zadovoljan onim što je napravio u momčadi u prvih tjedan dana. "Radim posao koji mi inače predstavlja zadovoljstvo. Pa i kad neke stvari ne idu kako biste željeli, opet je to zadovoljstvo jer se treba boriti sa događajima koji možda nisu u skladu sa željama", zaključio je.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara