Posljednji apel Nike Kovača: Znam da nema krova, ali dođite na Maksmir!

Posljednji apel Nike Kovača: Znam da nema krova, ali dođite na Maksmir!

Foto: Hina 

JUTROS se u HNS-u kalkulira s brojkom od 15 tisuća prodanih ulaznica za Island, a organizatori očekuju da će ta broja porasti tijekom dana. Dobar dio ulaznica će se podijeliti i Maksimir će biti pristojno popunjen. Niko Kovač i igrači ipak strahuju od onog što će ih dočekati. Publiku mole za strpljenje i podršku utakmici vrijednoj Svjetskog prvenstva.

Posljednje je upute navijačima putem javne televizije sinoć u Dnevniku poslao izbornik Kovač. Odradio je trening s igračima, prelomio posljednje odluke (ulaze Olić i Kovačić, out su Iličević i Dudu), a potom se obratio publici. 

"Znamo da je bilo teško i da je bilo loših utakmica. Znam da nema krova, ali dođite na Maksimir, bodrite nas. Apeliram još jednom, jer znam kakva je situacija. Dođite i pomozite, jer bitno je samo Svjetsko prvenstvo", rekao je izbornik.

Što će Hrvatska promijeniti u odnosu na Island, ako ćete izboriti SP? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo naviku, da kad nas ne ide, prebacujemo igru. Lako je sad govoriti, ali tako radimo 20 godina, a imamo samo 10 dana da to promijenimo. Moramo što prije zabiti gol, to će nam dati krila"

Uoči istupa na televiziji, Kovač se verbalno obračunao s islandskim novinarima na press konferenciji. Poručio im je da "nisu gospoda sa sjevera, kao što je mislio", nakon teksta o opušcima i 70 praznih pivskih boca koje su igračima Hrvatske "podvalili" u hotelske sobe u Reykjaviku. Zanimljivo, sinoć je hotelski recepcioner cijelu priču demantirao. Islanđani sada tvrde da su Hrvatima u sobe nosili samo slatkiše.

OPŠIRNIJE

>>> Hrvatska ide po SP ili na totalni remont

>>>Prije točno deset godina Pršo je srušio Sloveniju u baražu! 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara