Prosinečki: Odlazim jer je to moralno, a za Dinamo i Zvezdu ne pitajte!

Prosinečki: Odlazim jer je to moralno, a za Dinamo i Zvezdu ne pitajte!

Foto: Screenshot 

MENADŽMENT turskog Kayserispora ne želi prihvatiti ostavku Roberta Prosinečkog! Sutra će Žuti opet razgovarati s gazdama, ali čvrsto je odlučio otići! Šest bodova u 11 utakmica nije rezultat koji je očekivao i ostavku smatra moralnim činom, rekao je danas nakon prvog sastanka. Planirao je Prosinečki duže ostati u Turskoj, preselio je cijeku obitelj, pa se neće ni vraćati prije svršetka polugodišta.

"Razgovarao sam s ljudima iz uprave i ne daju mi da odem", rekao je Robi za Mozzart sport.

"Imamo još jedan sastanak, ali rekao sam im već da nađu novog trenera. Osjećam da više ne mogu pomoći. Jednostavno ne mogu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate i sami kakav je ovo posao. Ove sezone nam se malo nije dalo, malo smo griješili, svega pomalo, i eto"

Prosinečki je odluku donio nakon poraza od Bilićevog Bešiktaša i čini se, neće se predomisliti. No, navijači ga žele unatoč porazima, posebna je to sorta. Tako je nekako u Beogradu, ali i u Zagrebu, gdje su "njegovi" klubovi, ujedno i najveći njegovi dužnici. 

"Bolje da niti ne pričam o tim kombinacijama, ni o Zvezdi ni o Dinamu. Iskreno da vam kažem, nitko me nije ni zvao. Pa do jučer sam imao angažman. Sada očekujem neke pozive, ali moje ambicije vezane su za inozemstvo.. Želim i mislim da mogu tamo raditi", kazao je Prosinečki. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara