Prvi put u povijesti HNL-a: Šest sudaca na derbiju, Bebeku najteži posao!

Prvi put u povijesti HNL-a: Šest sudaca na derbiju, Bebeku najteži posao!

Foto: Ronald Goršić / Cropix

HRVATSKI nogometni sudac Ivan Bebek imat će naporan kraj tjedna. Nakon što u četvrtak odsudi utakmicu Europa lige između Bordeauxa i kijevskog Dynama, u nedjelju će pravdu dijeliti i na najvećem hrvatskom derbiju Hajduka i Dinama.

Bebeku će ovo biti ukupno osmi derbi dva najbolja hrvatska kluba. Tomislav Petrović (Valpovo) i Miro Grgić (Osijek) bit će mu pomoćnici.

Prvi put u povijesti HNL-a utakmicu će suditi čak šest sudaca. Na prijedlog Komisije nogometnih sudaca rukovodstvo HNS-a donijelo je odluku da se na ovom derbiju po prvi puta u Hrvatskoj za suđenje delegira ukupno šest sudaca po modelu UEFA klupskih natjecanja pa će tako ulogu četvrtog suca odraditi Goran Pataki (Đakovo), a poslove petog i šestog suca (pozicije uz gol) Domagoj Vučkov (Rijeka) i Ante Vučemilović-Šimunović (Osijek).

Bebek i trojica pomoćnika će tri dana prije derbija suditi uzvrat Bordeauxa i kijevskog Dynama

Bebek je odabran da u četvrtak, tri dana prije derbija, sudi uzvranu utakmicu Europa lige između Bordeauxa i kijevskog Dinama. Pomagat će mu trojica koja će suditi i nedjeljni derbi: Tomislav Petrović, Miro Grgić i Domagoj Vučkov te Goran Gabrilo.

HAJDUK – DINAMO

Poljud, Nedjelja, 24.02. u 18.00

Suci:
  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ivan Bebek (Rijeka)
Tomislav Petrović (Valpovo)
Miro Grgić (Osijek)
Goran Pataki (Đakovo)
   
Delegat/Kontrolor:

Jure Zečević (Knin)
Ante Kulušić (Šibenik)

DPS1: Domagoj Vučkov (Rijeka)
DPS2: Ante Vučemilović (Osijek)
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara