Pukla ljubav najuspješnijeg para hrvatskog sporta: Zlatna Sandra ide dalje bez Ivanče!

Pukla ljubav najuspješnijeg para hrvatskog sporta: Zlatna Sandra ide dalje bez Ivanče!

Foto: Cropix

SANDRU PERKOVIĆ više neće trenirati Ivan Ivančić, s kojim je osvojila olimpijsku zlatnu medalju, dva naslova prvakinje Europe, niz rekorda i pobjeda u Dijamantnoj ligi.

"Nakon osam godina izvanredno uspješne suradnje najbolji hrvatski trener Ivan Ivančić i najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković, zajednički su donijeli odlukuo prekidu suradnje.

Njihov klub Dinamo - Zrinjevac, izdao je povodom toga priopćenje, koje prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oba svjetski poznata i globalno uspješna člana našeg kolektiva sa zadovoljstvom gledaju na proteklih osam godina svoje suradnje koje su obilježile povijest naše atletike i sporta, uključuju zlatnu medalju s Olimpijskih igara, dva naslova prvakinje Europe, niz rekorda i pobjeda u Dijamantnoj ligi što je rezultat izvanrednog talenta Sandre Perković, zajedničkog napornog dugogodišnjeg rada i vrhunskog znanja trenera Ivana Ivančića.

Oboje na proteklu suradnju gledaju s ponosom i obostranim poštovanjem. Dosadašnji pobjednički tim u 2013 godini kreće s novim programima i novim suradnicima. Sandra Perković pripremat će se za nove pobjede u suradnji sa trenerom Edisom Elkasovićem.

Ivan Ivančić priprema novu generaciju mladih šampiona. Obaveza je svih sportskih institucija grada Zagreba i Republike Hrvatske, da im pruže podršku koju su više nego pošteno zaslužili svojim dosadašnjim radom i uspjesima.

Vjerujemo da će oba programa i oboje sjajnih aktera naše sportske scene, uz takvu podršku, donijeti nove trenutke slave Hrvatskoj i našoj atletici. Nadamo se da će ova velika imena hrvatske atletike ostaviti prostora za buduću suradnju u zajedničkom interesu i interesu hrvatske atletike."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara