Radošević i Bradarić debitirali za Rijeku

Radošević i Bradarić debitirali za Rijeku

Foto: NK Rijeka

S OBZIROM da je utakmica između Rijeke i Hajduka zbog vremenskih neprilika odgođena za 18. veljače, Matjaž Kek iskoristio je slobodan termin za prijateljsku utakmicu s Opatijom koja je završila visokom pobjedom njegove ekipe 5:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počasni pogodak za Opatiju postigao je Toni Rudan, dok su golove za Rijeku zabili Bekim Balaj, Alejandro Fernandez, Ajayi Goodness, Goran Cvijanović i debitant Josip Radošević. Spomenimo da je protiv Opatije debitirao i Filip Bradarić, koji je odigrao 60 minuta.

"Moj pogodak je plod igre cijele ekipe. U ovom slučaju sam ja postignuo gol, u drugoj utakmici to će biti netko drugi. Najvažnije je da momčad dobro funkcionira, uvijek će neki pojedinac iskočiti i zabiti pogodak", rekao je Radošević nakon utakmice.

"Trener nas je dobro pripremio proteklih dana.  Zadovoljan sam kako smo izgledali kao momčad. Odradili smo sve ono što je trener od nas tražio. Naravno, uvijek ima mjesta za napredak, ali s obzirom na nove igrače u momčadi možemo biti zadovoljni. Spremni smo na rad i želimo demonstrirati što trener traži od nas. Cilj je dizati se iz utakmice u utakmicu i težiti što boljoj predstavi na terenu", zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara