Rajevac: Rezultat s Ganom na SP-u mi je dobra preporuka za klupu Srbije

Foto: AFP

NAKON odlaska Vladimira Petrovića Pižona Srbi traže novog izbornika reprezentacije koji će ih povesti u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu. Srbija je u skupini s Hrvatskom, Škotskom, Belgijom, Walesom i Makedonijom.

Kandidata za izbornički posao ne manjka, kao ni interesa. Najbolje je do sada kotirao Ivan Jovanović koji je s ciparskim Apoelom napravio senzaciju plasiravši se u osminu finala Lige prvaka. Osim njega, spominjao se i Siniša Mihajlović, ali on je, kao i Jovanović, ugovorom vezan za svoj klub, Fiorentinu. U FSS-u blagonaklono gledaju na aktualnog vršitelja dužnosti srpskog izbornika Radovana Ćurčića, ali i Ljubišu Tumbakovića. Veliku konkurenciju, međutim, dobili su u Milovanu Rajevcu koji ističe kako mu rezultati u trenerskoj karijeri daju za pravo da razmišlja o dolasku na klupu.

"Kad jednom odete na SP, želite zauvijek biti dio te atmosfere"

"Ne priča mi se o izborničkom poslu u Srbiji, ne zato što ne bih volio, već zato što mi reklama nije potrebna. Još me nitko nije zvao iz FSS-a, ali vjerujem da će izabrati pravog čovjeka za posao", rekao je Rajevac, prenosi Kurir.

"Posljednjih dana piše se o mom neuspjehu u Kataru. To nije istina jer sam Katar odveo dalje u kvalifikacije, a poslije toga je došlo do razlaza s njihovim savezom. Svi dobro znate i kako sam prošao sa reprezentacijom Gane na SP-u u Južnoj Africi, pa ako to nije dovoljno dobra preporuka za rad s našom reprezentacijom, onda ne vrijedi dalje pričati o tome. Je li mala stvar biti peti na svijetu", pitao se Rajevac koji se trenutno odmara od trenerskog posla.

"Izbornički posao mi je privlačniji od klupskog zato što jako želim opet nastupiti na Svjetskom prvenstvu. Tko jednom osjeti tu atmosferu, poželi zauvijek biti dio tog spektakla", zaključio je Rajevac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara