Rakitiću dosadila pitanja oko produljenja ugovora: Svaka dva dana me pitate o tome!

Foto: Gulliver Images/ Getty Images

IAKO situacija na ljestvici to ne pokazuje, možda najzanimljiviji dvoboj osmine finala Europa lige odigrat će u četvrtak gradski rivali, Sevilla i Betis. Betis je trenutačno na posljednjem, 20. mjestu, dok je Sevilla solidna, sedma, no gradski derbi, posebice u europskom natjecanju sraz je visokih tenzija i s tim se slaže hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić
 
"Španjolsko prvenstvo nema nikakve veze s ovim ogledima. Ovo je drugo natjecanje, u kojem smo mi bez poraza 12 utakmica i želimo nastaviti taj niz. Svi znamo da ovo nije ''još samo jedna utakmica'', važno je da sačuvamo hladne glave. Nadamo se da ćemo pobijediti i osigurati dobar rezultat uoči uzvrata", rekao je Rakitić uoči dvoboja.
 
Također, neizbježno je bilo i pitanje oko eventualnog produljenja ugovora sa Sevillom, o čemu se u španjolskim medijima u posljednje vrijeme naveliko piše, no „Raketa“ je na tu temu ostao zakopčan:
 
"Nije sada vrijeme za razgovor o tome. Rekao sam da ću govoriti o tome kada se nešto dogodi. Nemojte inzistirati na toj temi svaka dva dana", jasan je bio hrvatski reprezentativac.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara