Repeša pred treću utakmicu finala: Danas i sutra sam sigurno trener Cibone!

Repeša pred treću utakmicu finala: Danas i sutra sam sigurno trener Cibone!

Foto: Ronald Goršić / Cropix

JASMIN REPEŠA još ne otkriva odlazi li na klupu Unicaje. Španjolski mediji već su objavili da je hrvatski izbornik sve dogovorio s klubom iz Malage, ali on to još nije potvrdio.

Cibona će sutra u trećoj utakmici finalne serije ugostiti Cedevitu u Draženovom domu (20,15 sati). Bit će to možda i posljednja Repešina utakmica na klupi Vukova, jer bi u slučaju pobjede došli do naslova prvaka Hrvatske, obzirom da vode 2-0 u finalnoj seriji. Repeša zasad odbija pričati o svojoj trenerskoj budućnosti.

"Tko to piše, zašto to piše, otkuda te ideje, uopće ne želim o tome razmišljati, niti to želim komentirati. Mogu samo reći da je Repeša danas i sutra trener Cibone i to je jedino što nas zanima, za sve drugo će biti vremena", kaže Repeša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor Cibone Zdenko Antunović i dalje se nada da će uspjeti zadržati prvog trenera. ''Da je Repeša potpisao, sigurno bi nas o tome izvijestio'', rekao je Antunović.

"Cibona za sada ima svog trenera, s kojim mi računamo da će ostati nakon osvojenog prvenstva. S Repešom imamo ne dobar, niti vrlo dobar odnos, nego vrhunski odnos i kada to napravi, on će sigurno prvo doći u klub i to će reći. Do one minute dok ne potpiše, uvijek ima šanse", rekao nam je Antunović.

Vodeći ljudi Cibone u namjeri da zadrže Repešu igrat će i na kartu - emocija.

"Cibona se sigurno ne može nositi s vrhunskim europskim klubovima, ali Repeša obožava Grad Zagreb i kaže da je to za njega grad u kojem će on sigurno dočekati svoju starost i mi igramo na tu kartu", istaknuo je Antunović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara