Rukometaši se vratili kući: Trebamo se sabrati i naučiti nešto iz ovoga

Rukometaši se vratili kući: Trebamo se sabrati i naučiti nešto iz ovoga

Foto: Index

HRVATSKA rukometna reprezentacija vratila se u Zagreb nakon osvojenog 6. mjesta na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Let iz Dohe kasnio je zbog vremenskih uvjeta, a na Plesu se okupilo tek pedesetak ljudi, članova obitelji naših igrača, nešto novinara i policije te najmlađih navijača.

Izbornik Slavko Goluža i igrači podijelili su autograme, fotografirali se s fanovima, pa dali i nekoliko izjava.

Goluža je ostao dosljedan, pa je ignorirao pitanje o mogućoj ostavci. Rekao je: "Treba napraviti dobru analizu, treba prespavati".

"Treba naučiti nešto iz ovoga"

"Morat ćemo pogledati snimke, analizirati što se dogodilo", rekao je po slijetanju Marko Kopljar, komentirajući nastup na turniru.

Izbornik Slavko Goluža nije želio ponuditi odgovor na pitanje da li razmišlja o ostavci, dok je Vori poručio: "Trebamo naučiti nešto iz ovoga."

"Prvi cilj je bio da se kvalificiramo. Normalno da ima gorčine, žao ti je kad vidiš kako ti se sve posložilo, ali treba dići glavu gore", dodao je Igor Vori.

Zajedništvom lakše podnijeli neuspjeh

Ivan Čupić otkrio je kakva je atmosfera u reprezentaciji vladala na povratku u Zagreb: "Tužni smo. Trebamo se sabrati. No, zajedno smo, klapa smo, to je nešto pozitivno u svemu ovome, zbog toga nam je nešto lakše."

"Vraćamo se u svoje klubove, to će pomoći da rane zarastu. Treba istaknuti ipak da je iza nas deset godina uspjeha u medalja, to dovoljno govori o nama. Mislim da smo najbolja reprezentacija na svijetu, gledajući sve to", zaključio je Čupić.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara