Rukometašice složne: "Želimo svima pokazati što je hrvatski ženski rukomet"

Foto: Guliver Images/Getty Images

TKO preživi pripreme Vladimira Canjuge, pričat će. Hrvatske rukometašice naporno rade kako bi se u što boljem svjetlu predstavile na Europskom prvenstvu koje se održava u Hrvatskoj i Mađarskoj od 7. do 21. prosinca.

> Canjuga udario tempo: "Tri dana smo u Varaždinu, a grlo mi je već načeto"

"Iščekivanja su počela još od kraja ljeta i napokon smo dočekale da sve krene. Organizacija je odlična, daleko smo od grada i malo izolirane stoga želimo zahvaliti na tome jer će nam to pomoći u ostvarivanju zacrtanog cilja. Jedva čekamo da počnu utakmice i da svima pokažemo što je rukomet, hrvatski ženski rukomet", rekla je Katarina Ježić, dok se kapetanica Miranda Tatari nadovezala:

"Sretna sam što smo se sve napokon okupile. Ozljede nisu strašne i izbornik može računati na nas. Ono što je najvažnije jest to da je odlična atmosfera u reprezentaciji i sve jedva čekamo da počne Europsko prvenstvo. Liga prvakinja je iza nas, okrenule smo novu stranicu i jedva čekamo prvu utakmicu", rekla je Tatari.

"Curama je potrebna podrška"

Hrvatske rukometašice u subotu čeka generalna proba. U varaždinskoj Areni odmjerit će snage s reprezentativkama Crne Gore, koje su aktualne prvakinje Europe.

"Ulaznice koštaju deset kina, a uz kupovinu te ulaznice dobiva se 50 posto popusta na karte za utakmice hrvatske reprezentacije u Varaždinu, dakle, na cjelodnevnu ulaznice natjecanja skupine C. Nadam se da će dvorana biti lijepo popunjena i da ćemo kroz idući tjedan isto tako promovirati EP te nam je izuzetno značajno da imamo dobru podršku koja je curama potrebna te da u Varaždinu ostvarimo dobar rezultat koji nam je glavni zalog za glavnu fazu u Zagrebu", rekao je direktor marketinga Silvio Njirić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara