Sandra: Ivančić i ja obilježili smo povijest, na to ću uvijek biti ponosna!

Sandra: Ivančić i ja obilježili smo povijest, na to ću uvijek biti ponosna!

Foto: Drago Sopta / Cropix

SANDRA PERKOVIĆ i njen trener Ivan Ivančić raskinuli su suradnju nakon osam godina tijekom kojih se hrvatska rekorderka probila u svjetski atletski vrh.

> Index doznaje: Kobna svađa Sandre i Ivančića dogodila se na pripremama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Pukla ljubav najuspješnijeg para hrvatskog sporta: Zlatna Sandra ide dalje bez Ivanče!

O prekidu suradnje izvijestio je Sandrin dosadašnji klub "Dinamo-Zrinjevac", a nešto kasnije oglasila se i najbolja hrvatska sportašica 2012. godine.

"Nakon dugog razmišljanja trener Ivan Ivančić i ja zajednički smo odlučili prekinuti našu izvanredno uspješnu osmogodišnju suradnju na koju ću uvijek gledati sa zadovoljstvom. Iz ove suradnje proizašlo je puno dobrih rezultata koji su obilježili povijest naše atletike i sporta u cijelini te ću na nju gledati  s ponosom i poštovanjem. U 2013. godini krećem s novim  programom i s puno ambicija u suradnji sa trenerom Edisom Elkasovićem. Treneru  Ivanu Ivančiću želim puno uspjeha u daljnjem radu", rekla je Sandra. 

Niti u jednom službenom priopćenju nisu razjašnjeni razlozi raskida suradnje, no već se mjesecima zlatna olimpijka i njen trener nisu slagali oko metoda treninga. Doznali smo kako su se posvađali i u siječnju na pripremama kada se Sandra požalila na ozljedu ramena. Prošlog vikenda pokupila je stvari i otišla na "Mladost".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara