Sandra: Velika je pobjeda kada pobijediš samu sebe!

Foto: Cropix / B. Kovačev

PRVI poraz u sezoni, zapravo prvi još od srpnja 2012. i mitinga Dijamantne lige u Parizu, silno je pogodio Sandru Perković. Dogodio se na Hanžeku, bacala je ozlijeđena i zaletište napustila u suzama. Publika ju je ispratila ovacijama, ionako su je došli pozdraviti zbog fantastičnih rezultata tijekom sezone u kojoj je postala i svjetska prvakinja. Drugo mjesto nije im smetalo, ali Sandra je bila utučena jer je najlošiji rezultat u sezoni ostvarila baš u svom gradu. Kasnije je novinarima izjavu poslala putem maila.

"Sandra ne može davati izjave. Nije u stanju", kazala je direktorica Hanžeka Ivana Brkljačić.

"Glava je bila ta koja je vukla"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedugo potom stigla je Sandrina poruka.

"Dala sam sve od sebe. Borila sam se i trudila do kraja, i što je najvažnije, nisam odustajala. Glava je bila ta koja je vukla, glava mi ja dala snagu. Bacila sam 65.63, i to uz kakve probleme... Prije deset dana nisam mogla stajati, a kamoli hodati. Danas sam izašla na stadion kao da mi nije ništa. Velika je ova pobjeda, pobjediti samu sebe to je nešto neopisivo, pokazati sebi da mogu i kada je nemoguće. Danima sam šutjela i borila se da se uopće pojavim na natjecanju. Ne žalim za ničim, presretna sam što sam dala sve od sebe za naše navijače.

"Zahvaljujem svima koji su me došli podržati i kada je najteže. Hvala vam što se bodrili svoju olimpijsku, svjetsku i europsku prvakinju. Hvala vam svima, a sada idemo dalje idemo u Bruxelles pokupiti dijamant za koji smo se borili ove godine", napisala je Sandra.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara