Šef UFC-a: Ronda je ženski Mike Tyson, preselit ćemo je u mušku konkurenciju

Šef UFC-a: Ronda je ženski Mike Tyson, preselit ćemo je u mušku konkurenciju

Foto: Getty Images/Guliver Image

RONDA ROUSEY je najdominantiji UFC prvak. U to više sumnje nema. Ova nevjerojatna šampionka svoje protivnice uništava za samo nekoliko sekundi, a koliko je ubitačna, demonstrirala je proteklog vikenda u Los Angelesu. Za Cat Zingano joj je trebalo samo 12.83 sekunde.

> Nevjerojatnoj Rondi 13 sekundi dovoljno za obranu naslova, Holm debitirala pobjedom

> Ronda ponudila Cat novu priliku: "Učinimo to opet"

I njezin šef i veliki fan, Dana White, se slaže da je Ronda bez premca. Usporedio ju je s Mikeom Tysonom u njegovim najboljim danima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je tako. Bez sumnje je to tako - Ronda je ženska verzija Tysona. To sam joj i rekao. Ajmo još malo prokomentirati ovo što se večeras dogodilo. Rijetko kada se događa da borba traje 13 sekundi, a da je publika na nogama i da oduševljeno navija. Svi se pogledavaju otvorenih usta jer se borila protiv Cat Zingano", izjavio je White i dodao:

"Da, čini se da ćemo je preseliti u mušku diviziju i vidjeti kako će to ići. Ne znam više što možemo napraviti s tom damo."

Dakako, White se šalio za ovaj dio s preseljenjem u mušku UFC diviziju, no s obzirom na posljednje mečeve, to možda i ne bi bilo toliko "ludo".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara