Šibenčani spremni odgoditi suspenziju, ali Hajduk je molbe slao na krivu e-mail adresu!

Foto: Damir Krajač / Cropix

ULAZAK Hrvatske u Europsku uniju Hajduku nije donio radost i veselje. Od ponedjeljka je splitski klub ponovo suspendiran zbog neisplaćenih dugovanja NK Šibeniku još od transfera Ante Rukavine s Poljuda.

Hajduk je prvi put suspendiran prije godinu dana, ali uz pristanak Šibenika kao vjerovnika, i na molbu Splićana HNS je nebrojeno puta odgađao suspenziju čim bi ona opet zaživjela. Početkom travnja još jednom je suspenzija odgođena, do 30. lipnja, i od danas Hajduk više ne smije igrati utakmice, službene niti prijateljske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je i derbi kojeg u subotu igra na Maksimiru protiv Dinama, no nitko ne diže uzbunu jer nema razloga da se suspenzija još jednom odgodi. Samo ako na vrijeme stigne pristanak Šibenčana.

Trećeligaš pomaže velikom Hajduku: "Dat ćemo im još mjesec dana"

Zanimljivo je da je Šibenik, koji je također odgađao suspenziju posljednjih godinu dana, zbog svojih dugova prije dva tjedna izbačen u 3. ligu, unatoč naporima da se klub spasi uz pomoć politike. Konačna odluka je u rukama predsjednika Lokomotive Tina Doličkog, čelnika Disciplinske komisije.

Predsjednik Šibenika Goran Pauk rekao je kako Hajduk ne mora brinuti zbog utakmice u subotu.  Za novu suspenziju okrivio je "krivu e-mail adresu" na koju je Hajduk uputio dopis i molbu za novom odgodom. "Dat ćemo Hajduku rok od još mjesec dana da se konačno uspostavi odluka da dug mogu platiti na rate", kaže Pauk. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara