Šimunić: U London po pobjedu, a onda preko Srbije i Walesa do vize za Brazil

Šimunić: U London po pobjedu, a onda preko Srbije i Walesa do vize za Brazil

Foto: AFP

HRVATSKI reprezentativci okupili su se danas na zagrebačkom aerodromu oko 11 sati, nakon čega su u 13 krenuli avionom prema Londonu gdje u srijedu igraju prijateljsku utakmicu s Korejom. Svoja razmišljanja s javnosti podijelio je Joe Šimunić.

> Štimac: Da ne vjerujem u pobjedu protiv Srbije, ne bih bio izbornik Hrvatske

> Protiv Južne Koreje veliki jubilej: Srna, Pletikosa i Šimunić do 100. nastupa za reprezentaciju

> Generalka za Srbiju: U kakvoj su formi Štimčevi izabranici pred London?

"Bitno je da se nitko ne ozlijedi. Korejci su kvalitetni, kao i mi i očekujem dobru utakmicu. U Londonu naravno želimo pobijediti, ali jasno je da ta utakmica nije ni izbliza važna kao ona protiv Srbije ili Walesa tri dana kasnije", rekao je Šimunić

Protiv Koreje Šimunić bi trebao upisati stoti nastup za reprezentaciju...

"Heh, prerano je još bilo što govoriti, svašta se može dogoditi za dva dana. Ali nadam se da ću biti spreman i odigrati taj jubilej. Meni osobno to jako puno znači", istaknuo je Joe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kvalifikacijama Hrvatska sjajno gura...

"Da, dobro smo krenuli u kvalifikacijama, no, nije još gotovo, tek smo na pola puta. Želimo pobijediti Srbiju i Wales pa možemo pomalo rezervirati karte za Brazil", istaknuo je,

Na kraju se osvrnuo na dvoboj protiv Srbije...

"Ma to je utakmica kao svaka druga. Moramo biti pametni, ne uključiti emocije, da ne pogriješimo i napravimo kakve ludosti. Uvjeren sam da smo kvalitetnija ekipa od Srbije. Igramo u Zagrebu pred našom publikom i dobit ćemo ako Bog da," za kraj će.   

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara