Šok u hrvatskom taboru: Bogdanović zaradio potres mozga

Šok u hrvatskom taboru: Bogdanović zaradio potres mozga

Foto: Hina, Index

HRVATSKA je na otvaranju Eurobasketa pobijedila Sloveniju 80:73, no trijumf Perasovićeve momčadi zasjenila je teška ozljeda Bojana Bogdanovića, koji je sredinom treće četvrtine nakon jednog prodora nezgodno pao i glavom udario u parket.

> Prva pobjeda u punoj Areni! Hrvatska porazila Sloveniju

> Hezonja: Mnogi ljudi su poginuli za ovu zemlju, čast mi je što igram za Hrvatsku

Na snimku se vidjela sva silina udarca u sudaru s Nebojšom Joksimovićem koji je pokušao blokirati njegovo zakucavanje. Nakon susreta liječnici reprezentacije rekli su da je Bojan izgubljen, dezorijentiran te se strahuje da je u pitanju lakši potres mozga.

Perasović: Tražio je pet puta da uđe u igru

Iznesen je do hrvatske klupe, gdje se još neko vrijeme zadržao, a potom je u pratnji liječnika napustio. Odmah je odveden na pretrage u bolnicu sa sumnjom na potres mozga i pitanje je hoće li ga Velimir Perasović imati na raspolaganju u nedjeljnoj utakmici protiv Grčke.

"Čulo se da je teško pao i jako udario. Liječnici su preporučili da ne ulazi u igru. Nisu bezveze to rekli, ali znat ćemo realno stanje tek kad dobijemo nalaze pretrage. No, nakon toga me još pet puta tražio da uđe u igru. Znate kakav je Bojan, koliko je tvrdoglav i pozitivan lik, koji bi dao sve da uđe u igru. No, ne postoji taj rezultat koji bi dopustio da se nečije zdravlje ugrozi", rekao je izbornik Velimir Perasović.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara