Špaco četvrti put na klupi Hajduka: "Tudor nije smio otići, Hajduk je ispred svih"

Špaco četvrti put na klupi Hajduka: "Tudor nije smio otići, Hajduk je ispred svih"

Foto: NK Hajduk

STANKO POKLEPOVIĆ novi je trener nogometaša Hajduka koje će voditi do kraja ove sezone, a četvrti put se vraća, kako je rekao, jer se radi o interventnoj situaciji u koju je morao uskočiti da bi se požar eventualno ugasio odmah.

> Indexu potvrđeno: Špaco uz Vukasa, Hajduk nije mogao čekati Reju

> Vučević: Reju nismo mogli čekati, a sa Špacom sam stalno bio u kontaktu

"Napravit ćemo sve što bude moguće da Hajduk ovo prebrodi. Na izvjestan me način iznenadio poziv. Iako nisam trenutačno baš žestok, učinit ću sve da Hariju Vukasu i ostalima u stožeru pomognem u ovom vrlo delikatnom trenutku", kazao je Poklepović.

Na upit novinara je li gledao posljednju utakmicu u kojoj je Hajduk izgubio sa 0:3 od Rijeke, Poklepović je odgovorio da nije, ali to nije bilo niti potrebno jer je "unutra" i sve zna tko kako igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Poklepović smatra kako Hajduk ima potencijal i da igrače treba dobro rasporediti po terenu što Vukas već zna, a i sada će zajedno sve to odraditi najbolje što budu mogli, te napraviti rezultat koji bi bio u ovom trenutku primjeren Hajduku.

"Ja nisam došao na prilagođavanje. Znam tko je i što Hajduk. Meni ovo nije nova klupa. Sve znam gdje je tko i ono što je u ovom trenutku najbitnije je da se ovo premošćenje trenera napravi sa najmanje potresa. Apsolutno se slažem da momčad treba malo podignuti. Žao mi je što je bivši trener Igor Tudor otišao iz Hajduka iako želim reći da to nije smio napraviti u ovom trenutku jer je Hajduk najbitniji. On je i prije Marina Brbića, Gorana Vučevića, Stanka Poklepovića, Avdije Vršajevića i Maria Maloče. Hajduk je Hajduk", izjavio je Poklepović.

Novinare je zanimalo kada ga je uprava Hajduka pozvala na što je Poklepović odgovorio da ga je jutros kratko kontaktirao sportski direktor Goran Vučević nakon što nije došlo do dogovora s talijanskim stručnjakom Edyjem Rejom koji je bio glavni kandidat za trenera Hajduka.

Poklepović će u svom četvrtom mandatu na klupi Hajduka debitirati u subotu kada Splićani gostuju kod Lokomotive.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara