Spahija: Smeta me odbrojavanje Ciboninih poraza, ali ne odustajem

Spahija: Smeta me odbrojavanje Ciboninih poraza, ali ne odustajem

Foto: Hina

CIBONA od 18 sati igra protiv talijanskog Cantua u 5. kolu Eurokupa. Vukovi su još uvijek bez pobjede, ne samo u ovoj eurosezoni, nego i posljednje tri. Podsjetimo, Cibona ima 27 europskih poraza za redom, a protiv izrazito jakog Cantua bit će teško prekinuti negativan niz.

Cantu je trenutno najbolja momčad skupine, najavio je trener Cibosa Neven Spahija.

''Dobro su izbalansirana momčad, imaju samo jedan poraz. S druge strane mi imamo četiri poraza. Dva smo bili blizu, a dva izgubili uvjerljivije. Ali ne mogu se oteti dojmu da možemo igrati protiv svakoga'', rekao je Spahija i potužio se kako mu je neshvatljiv pritisak koji imaju njegovi igrači.

''Zaista ukoliko se toga uspijemo riješiti i ako budemo konstantni tijekom utakmice i ako ne bude većih propadanja, šanse su nam veće. Pripremit ćemo se kao i dosad i nadam se da mi nećemo pomagati Cantuu, nego da ćemo im odmagati. A ne da se vraćamo, jer smo taj scenarij ove sezone puno puta gledali''.

Spahija je također priznao kako nije zadovoljan rezultatima kluba u ovoj sezoni, budući da je na samom početku kad se stvarala momčad očekivao više uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''To je jedina činjenica za koju mogu biti siguran, a to je da ova Cibona ne izgleda približno onako kako sam ja htio. Kad smo slagali momčad, vidio sam pozitivnu atmosferu oko kluba, kritike su bile pozitivne i to je trebalo biti puno puno bolje. Danas je tako kako je, a na meni i mojim suradnicima je da to usmjerimo na put na koji mislimo da to treba biti''.

Unatoč tome, Spahija ističe kako je njegov motiv za rad u Ciboni još uvijek velik.

''Ja sam trener s puno iskustva, uvijek neka nova situacija te iznenadi, ali odustajanja nema. To je moja obveza, ja ne smijem odustati. Moram pokušati sve. Nije sramota odustati, ali je sramota ne pokušati i napraviti dodatni napor ako treba''.

Za kraj strateg Cibone je priznao kako mu je teško slušati odbrojavanje Ciboninih europskih poraza, nakon svakog novog.

''Bio bih neiskren da me ne smeta. Na ono sve što radim ne utječe, ali provocira, definitivno provocira. Što da radim?'', zaključio je Spahija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara