Spahija novi pomoćni trener Atlanta Hawksa!

Foto: Screenshot

NEVEN SPAHIJA novi je pomoćni trener Atlanta Hawksa! Hrvatski stručnjak postao je desna ruka glavnom treneru Mikeu Budenholzeru, a glavni trener Hawksa nahvalio je bivšeg hrvatskog izbornika.

"Neven je jedan od najuspješnijih europskih trenera i oduševljen sam što je u našoj ekipi“, rekao je glavni trener Mike Budenholzer s kojim je Spahija surađivao još u danima kad je Budenholzer bio pomoćnik Greggu Popovichu u San Antonio Spursima.

Bivši hrvatski izbornik, osvajač Eurokupa s Valencijom te državni prvak u šest različitih zemalja - Hrvatskoj, Sloveniji, Španjolskoj, Litvi, Izraelu i Turskoj - postao je prvi hrvatski trener s angažmanom u NBA ligi.

"Nesumnjivo je da će naš klub profitirati od drugačije perspektive koju Neven donosi i od njegovog bogatog iskustva“, dodao je Budenholzer.

Vijest o Spahijinom angažmanu objavio je glavni menadžer Hawksa Danny Ferry, koji je prije dvije godine stigao na tu poziciju također iz ureda San Antonio Spursa. Uvjeti pod kojima je Spahija došao u Atlantu nisu objavljeni, sukladno klupskoj politici.

Posljednji trenerski angažman Spahija je imao početkom prošle sezone u Ciboni.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara