Spalletti napao Bilića: Vrijeđao je moje igrače!

Foto: AFP

MIHAI VILKOV ime je ruskog suca koji je uništio derbi između Zenita i Lokomotiva.

U 32. minuti pokazao je drugi žuti karton nogometašu Lokomotiva Romanu Šiškinu, iako je Vedran Ćorluka napravio taj prekršaj. Petnaest minuta kasnije crveni karton dobio je i Zenitov branič Anjukov. Takvo suđenje izazvalo je i sukob trenera, Slavena Bilića i Luciana Spallettija.

"Nije taj sukob bio ništa posebno, jednostavno proradile su emocije. Biliću sam rekao da ne može vrijeđati moje igrače. Ne komentiram što rade druge momčadi, ako imam nešto za reći obraćam se svojima. Mi njima nismo ništa skrivili, a nije niti sudac. Pogledajte samo, kod gola je N'Doye igrao rukom. Usto, Lombearts ima razbijeni nos, a Criscito slomljenu jagodičnu kost. Pa kad Bilić unatoč tome nastavlja govoriti o sucu, moji igrači su na to reagirali.", rekao je Spalletti nakon derbija.

Bivši hrvatski izbornik tvrdi da je reagirao prema sucu, a ne prema nogometašima Zenita.

"Tijekom utakmice sam često reagirao prema sucu, moje misli nisu bile usmjerene prema suparničkoj ekipi. Između mene i Spallettija dogodio se obični dijalog, komentirali smo je li bio prekršaj ili ne. Sudac je napravio vrlo ozbiljnu pogrešku koja je imala utjecaj na igru kada je isključio Šiškina. Pokraj Hulka koji je pao bili su Ćorluka i Tigorev, a ne Šiškin. Ne moraš biti genijalac da bi to prepoznao."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara