Sportski direktor Wolfsburga: Mandžukićev povratak nije realan

Foto: Guliver Images/Getty Images

TRENUTAČNO najbolji strijelac Bundeslige Mario Mandžukić na meti je svog starog kluba Wolfsburga. Vukovi su hrvatskog napadača 2012. godine pustili u Bayern za odštetu u visini od 15 milijuna eura, a dvije godine kasnije žale što su to učinili. Naime, Mandžo je ove sezone za bavarski klub postigao 16 golova u Bundesligi, a nadodao je još dva u Ligi prvaka. 

S obzirom da je Bayern početkom godine otkrio da će Robert Lewandowski na ljeto postati njihov novi napadač, mediji su krenuli s nagađanjima gdje će Mandžo nastaviti karijeru. S jedne strane Bavarci mu nude novi ugovor, a s druge Mandžukića u svom napadu žele vidjeti talijanski, španjolski i engleski velikani.

Muke po Klausu: Ne može vratiti Mandžu, a Olić mu vrlo vjerojatno odlazi u Stoke

Tu se negdje pojavio i Wolfsburg, čiji je sportski direktor Klaus Allofs poručio:

"Da, mi želimo Mandžukića, ali njegov povratak u Wolfsburg nije realan. Financijski nismo toliko snažni da se borimo za njega", rekao je Allofs, koji će morati popuniti napad za iduću sezonu, jer je sasvim izgledno da će Ivica Olić karijeru nastaviti, ali i završiti u Stokeu.

"Razgovarali smo s njim, ali on ima druge opcije. On je taj koji odlučuje", poručio je Allofs, a njemački mediji nadodaju kako je Stoke ponudio Oliću ugovor na dvije godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara