Srna: Razočaran sam stavom Torcide

Srna: Razočaran sam stavom Torcide

Foto: Hina

DARIJO SRNA je poslije pobjede nad Norveškom na Maksimiru javno istupio sa željom da se ogled Hrvatske i Italije igra u Splitu, iako je HNS prethodno već objavio da će se i taj susret igrati u Zagrebu.
 
 
Nakon ovakvog istupa nije dobio pozitivne poene kod splitske javnosti, mada se to možda očekivalo, a Torcida mu je priopćenjem poručila što misli o svemu:
 
"...poseban pozdrav našem kapetanu, koji je se pravi blesav i svojim jeftinim izjavama pokušava skinuti bilo kakvu odgovornost sa sebe. Da si stvarno želio pomoći, mogao si koristeći svoj položaj sve ove godine progovoriti o problemima hrvatskog nogometa, ali umjesto djelovanja i posredovanja u rješavanju tih problema, izabrao si zabijanje glave u pijesak kao i većina tvojih suigrača (čast iznimkama). Svojim pasivnim držanjem podržao si sve što HNS godinama radi. Sudjelovao si u stvaranju "repke" pa sad igraj u "repki" i uživaj u atmosferi koju si stvorio. Ne uzimaj Hajduk u usta, jer nisi dostojan toga. Mi ćemo ovaj rat sa HNS-om dobiti, na svoj način. Samo će trajati duže."
 
Nakon toga, u intervjuu za SN oglasio se i Srna. "Jako sam razočaran, jer stvari ne stoje tako, ali dobro, to je samo moj problem. Progutat ću i ovu tešku knedlu i idem dalje, nema mi druge. Ne igram ja za HNS, Šukera, Mamića ili nekog četvrtog, od prvog dana prije 13 godina igram za Hrvatsku i sve njene ljude, ponosno u bilo kojem kutu naše zemlje ili u inozemstvu", poručio je kapetan hrvatske reprezentacije. 
 
Odmah se nadovezao i s mogućnošću povratka u Hajduk kao igrač, točnije, nemogućnošću. "Volim Hajduk, u kojem sam proveo prekrasne godine, jedinstvenih doživljaja, osvojio prvenstvo, kup i dobio Hajdučko srce od navijača, Torcide koja me zdušno podržavala. Bilo je jasno kako ću teško se vratiti u Hajduk, ali, taman da to i hoću, pitanje je koliko bi te netko htio", rekao je Srna.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara