Štimac otišao s presice na Pamićevo "Zadar je na proljeće 10 bodova uzeo na sudačkim greškama"

Štimac otišao s presice na Pamićevo "Zadar je na proljeće 10 bodova uzeo na sudačkim greškama"

Scresnhost: Youtube

BORBA ZA OPSTANAK ne bjesni samo na terenu, nego i za stolom, posebno kada se tamo nađu dva Igora, Pamić i Štimac, poznati po elokvenciji i izravnosti.

Nakon dvoboja izravnih konkurenata za prvoligaško preživljavanje Istra - Zadar 0:0, slijedila je konferencija za medije, na kojoj je Štimac bocnuo imenjaka Pamića da je Istra igrala na bod kojeg je i osvojila, piše Regionalexpress.

Pamić mu naravno nije ostao dužan i odgovorio je kako je njegova momčad sigurno bolja, ali da se Zadar bolje snalazi "u drugim stvarima." Trener Istre je poručio kako će Istra ostati u prvoj ligi i kako im nakon prvenstva nitko ništa neće moći zamjeriti.
 
"Ja više ne mogu lagati, Zadar je ušao u drugi dio prvenstva s minusom i jako se dobro snalazi u ovoj situaciji. Oni su uzeli deset bodova na direktne sudačke greške. Meni je drago da smo osvojili ovaj bod, neka se dobro vidi da nama nitko ništa nije dao."

Slijedio je Štimčev odgovor u formi retoričkog pitanja i odgovora:
 
"Igore, koliko ste puta u Zadru pucali na gol? Jednom!"

Pamić je podsjetio da je tada Istra od 12. minute Zadru igrala s deset igrača nakon dosuđenog penala i da je tako nemoguće igrati.
 
"Ako ćemo već o suđenju, onda bi da je to tako, mi danas nakon udaranja igrača bez lopte vjerojatno cijelu utakmicu igrali s igračem viška" rekao je Štimac i demonstrativno napustio konferenciju za medije.

Pamić je nakon Štimčevog odlaska rekao kako se nada da će Istra u Osijeku imati ovakvo suđenje: "Sada ću ja biti bezobrazan, evo nadam se da ćemo mi u Osijeku imati ovakvo suđenje, to bi bilo dobro za hrvatski nogomet."

 
 
 

Standings provided by whatsthescore.com

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara