Stipe Miočić najavio povratak u Hrvatsku i pripreme s Cro Copom

Stipe Miočić najavio povratak u Hrvatsku i pripreme s Cro Copom

Foto: FightChannel

Stipe "The Firefighter" Miočić će se u svibnju boriti s Markom Huntom, a Mirko "Cro Cop" Filipović u travnju s Gabrielom Gonzagom, a odlična stvar je što je Stipe pristao pomoći Cro Copu u pripremama za meč s Gonzagom kojeg je Miočić 2014. pobijedio.
 
Miočić će sredinom ožujka stići u Zagreb i provesti oko dva tjedna u pripremama s Cro Copom u njegovoj dvorani u Gajnicama. Filipović se 2005. borio u Prideu s Markom Huntom, a meč je otišao do kraja. Dva od tri suca su dala glas za "Super Samoanca" te će Mirko, govoreći iz iskustva, Stipi udijeliti pokoji savjet o načinu borbe opasnog Australca.
 
The Firefighter često hvali zemlju svojih roditelja i s nestrpljenjem očekuje ožujak kako bi joj se mogao vratiti.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Taj dolazak je u srijedu najavio preko svoje Facebook stranice gdje je postavio fotografiju koja je snimljena prošle godine prilikom Stipinog i Mirkovog upoznavanja, a na njoj su prikazani predsjednik FFC-a, Orsat Zovko, UFC-ovci Mirko Filipović i Stipe Miočić te član Cro Cop tima, Mario Mlinarić.
 
"Ubrzo ću doći u Hrvatsku, točnije sredinom ožujka, kako bih pomogao Cro Copu u pripremama za njegovu predstojeću borbu s Gabrielom Gonzagom. Bit će predobro, jedva čekam," objavio je Stipe.
 
Ovo je vrhunski potez hrvatske legende MMA-ja i 4-tog teškaša svijeta. Nadamo se da će ova suradnja uroditi plodom i da će dva Hrvata u najjačoj MMA organizaciji svijeta ostvariti dvije pobjede nad respektabilnim protivnicima u manje od mjesec dana.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara