Što se događa s utakmicom Lokomotive i Rijeke? Kladionice koeficijent na prijelaz spustile s 30 na 3!

Što se događa s utakmicom Lokomotive i Rijeke? Kladionice koeficijent na prijelaz spustile s 30 na 3!

Foto: Hina, Screenshot

DUGO jedna utakmica HNL-a nije više zabrinula kladionice od večerašnje (19 sati) između Lokomotive i Rijeke.

Koeficijent na pobjedu Lokomotive pada iz sata u sat, no to i nije toliko čudno jer se zagrebački klub bori za mjesto u Europi, a Rijeku očekuje uzvrat finala Kupa protiv Dinama.

Ono što je čudno jesu koeficijenti na prijelaz iz 2 u 1, odnosno na okladu da će Rijeka voditi na poluvremenu, a Lokomotiva slaviti na kraju. Sve hrvatske kladionice osim jedne su izbacile mogućnost klađenja na 2/1 na ovoj utakmici.

U jedinoj kladionici u kojoj se još može odigrati taj par koeficijent je s 30 pao na samo 3, što se jako rijetko događa. Koeficijent na 1/2 je, pak, i dalje uobičajenih 35.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Dvije su mogućnosti za ovakvo ponašanje kladionica: 1. Primili su veliki broj uplata na prijelaz iz 2 u 1, pa izbacivanjem iz ponude pokušavaju spriječiti još veće moguće gubitke. 2. Bookmakeri znaju "nešto više" o ovoj utakmici.

Dodajmo da posljednji put kada je koeficijent padao na prijelaz na Lokomotivinoj utakmici, on se zaista i dogodio. Bilo je to u travnju kada je Istra na Maksimiru na poluvremenu vodila 2:0, a zatim izgubila 3:2.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara