Stojković se oporavio od strašne ozljede i poručio Mihajloviću: Za Hrvatsku spreman!

Screnshot: Sportski žurnal

SRBIJA u novu godinu ulazi sa novim/starim golmanom, povratnikom Vladimirom Stojkovićem, nakon što je prije dva i pol mjeseca na prvenstvenoj utakmici Partizana i Javora doživio težak lom ključne kosti.

"Potpuno sam ozdravio, mogao se na teren vratiti i krajem jeseni, ali nije bilo potrebe riskirati. Kažu da je kost čvršća kad zaraste, sad u njoj ima više kalcija nego prije. Ništa me ne boli, nema ni straha, toliko sam spreman da mogu skočiti iz aviona ako je potrebno." govori Stojković za Sportski žurnal.

"Orlovi" će pak sletjeti u Zagreb 22. ožujka 2013., gdje im zbog loših rezultata u kvalifikacijskoj skupini za SP (samo četiri boda nakon četiri utakmice i zaostatak od šest bodova za Belgijom i Hrvatskom), ni remi ne znači puno.

Stojković naravno zna sve to, ali kaže kako jedva čeka da ga izbornik Siniša Mihajlović, koji ga je vratio u reprezentaciju, nakon teških trauma koje je Stojković tamo proživio, pozove pod zastavu na ključnom gostovanju na Maksimir.

"Stojkovića bije glas da pod pritiskom funkcionira perfektno.", napominje Žurnal, a Stojković poručuje: "Volim takve utakmice, zato i sad kažem: Spreman sam za Hrvatsku!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara