Stojnić nudi revanš Rodriguezu, oglasio se i sudac: "Ljudi, drugačije je u ringu, pogriješio sam"

Stojnić nudi revanš Rodriguezu, oglasio se i sudac: "Ljudi, drugačije je u ringu, pogriješio sam"

Foto: Fightsite

BORBA koja je trebala biti užitak za gledanje sarajevskoj publici na kraju je završila sramotnom odlukom suca. Meč Denis Stojnić VS Ricco Rodriguez prekinut je svega nekoliko sekundi prije kraja prve runde zbog Denisovih udaraca koji nisu nanosili nikakvu štetu bivšem UFC-prvaku.

> Sramotan prekid u Sarajevu: Sudac poklonio pobjedu Stojniću, Rodriguez mu pokazao srednji prst!

"Bio je to teški nokaut", rekao je sudac voditelju eventa i time izazvao smijeh kod mnogih, jer američki borac nije u toj situaciji bio čak ni lakše uzdrman, a kamoli teško nokautiran.

Iznimno loše zbog cijele situacije, čini se, osjećao se i sam Denis koji ja na neki način također oštećen, iako ima i onih koji upravo njega prozivaju zbog nastale situacije.

Najpopularniji bosansko-hercegovački MMA borac obratio se gledateljima vidno uspuhan odmah nakon borbe.

"Mogli smo nastaviti borbu, možemo ga i sad pozvati da se vrati i napravimo iznimku u svijetu pa se ponovno odmah borimo. Moram se osvrnuti i na razne priče. Svi borci koje ste vidjeli pružili su svoj maksimum, nema ni govora o nikakvom navještavanju borbi. Što se tiče Ricca, nudim mu revanš odmah, bilo ovdje u Sarajevu ili negdje druge. Možemo se boriti opet u FFC-u", rekao je Denis poslije borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac: Moja odluka je poništena, pogriješio sam!

Sudac Ismar Šapčanin je morao već u ringu objasniti Riccu Rodriguezu zašto je donio takvu odluku, a na kraju mu je američki borac prilikom napuštanja ringa pokazao i srednji prst. Podsjetimo, sudac je voditelju eventa rekao kako je prekinuo meč jer se radilo o "teškom nokautu."

Ismar se odlučio oglasiti o svemu putem svog Facebook profila te je priznao da je napravio veliku grešku u subotu navečer te otkriva kako je njegova odluka poništena, a borba proglašena kao "no-contest".

"Sinoć sam imao zadatak da sudim svom idolu i prijatelju Stojniću. Ricco je čak bivši prvak, a Denisov meč sa Stefanom Struveom ušao je u povijest UFC-a kao jedan od najkrvavijih mečeva, a tamo se okušao i s najvećim - Cainom", napisao je na početku svoje poruke.

"Zašto sam prekinuo borbu? Odgovor je jednostavan: nisam bio dorastao zadatku! Na snimci se jasno vidi i nije bilo osnove za onako rani prekid borbe. Previše je bilo emocija, a premalo iskustva da se nosim s time. Na mene je utjecala i giljotina koja se dogodila u borbi prije, utjecao je Denisov pogled i u jednom trenutku sam mislio da Ricco tapka, a onda čak da je u nesvijesti. Ljudi, drukčije je to u ringu."

"Bilo kako bilo, Denis je ispao sportaš i moja odluka je poništena. Mislim da je to ispravan potez. Borba je proglašena no-contest. Ricco i Denis će vjerojatno odmjeriti snage ponovno negdje, ali ovog puta na neutralnom terenu. Sad kad gledam snimku borbe ne bih donio istu odluku, ali u ringu je jednostavno bio preveliki pritisak", rekao je iskreno Šapčanin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara