Šuker i dalje po svom: Jovanoviću, nisi dobro došao!

Foto: Hina

DAVOR ŠUKER još se jednom osvrnuo na to zašto ministru obrazovanja i sporta Željku Jovanoviću nije dozvolio predaju pehara na Kantridi. "Napravio sam to hladne glave i bez puno razmišljanja", počeo je s objašnjavanjem predsjednik HNS-a i nastavio:

"Hrvatski nogometni savez radit će van politike i sprovodit će svoje smjernice. Onaj tko je u puno navrata davao 'lijepe pridjeve' pokojnom, počasnom predsjedniku Markoviću, Zorislavu Srebriću, mojem prvom dopredsjedniku Mamiću, a i onaj tko je govorio 'lijepe' riječi na račun hrvatskih navijača i naših klubova - nije dobro došao i tako će ostati" poručio je Šuker.

> Dobrodošli u Premiership

Prvi put u povijesti našeg nogometa prekinuta je utakmica zbog verbalnog delikta. Derbi između Dinama i Hajduka završen je u 85. minuti, a predsjednik Hajduka Marin Brbić smatra da nije u redu da se zbog toga prekidaju utakmice. "Takvu smiješnu odredbu treba ukinuti", smatra Brbić, a Šuker je odmah odgovorio:

"Ne želim ulaziti u sigurnosne mjere utakmica visokog rizika. To neka odradi sektor koji to mora odraditi. Tako je napravljeno u Europskoj uniji, tako je napravljeno u UEFA-i i FIFA-i, pa zašto tako ne bi bilo i kod nas. Pitat ću te iste ljude što će bit kad dođu utakmice Europske lige, na kraju ćemo opet biti najveće platiše kazni. Neka mi kažu koje je njihovo rješenje da platimo manje kazni u Europi i svijetu, pa ću ih tek onda možda saslušat. Napravit ćemo nešto rigorozno, pa ako se trebaju prekinut utakmice - neka se prekidaju", odgovorio je Šuker Brbiću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara