Šuker o Eduardu i Vukojeviću: Dečki zaslužuju svečani oproštaj, dobit će loptu ili potpis svih igrača

Šuker o Eduardu i Vukojeviću: Dečki zaslužuju svečani oproštaj, dobit će loptu ili potpis svih igrača

Foto: Hina

SVE je krenulo s Ognjenom Vukojevićem koji se pismom oprostio od reprezentacije. Ogi se zahvalio svima osim Niki Kovaču, koji ga je ignorirao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Situacija se nakon toga samo na trenutak primirila. Eduardo je u intervjuu za jedan hrvatski list nemilosrdno udario po aktualnom izborniku, a u oproštajnom je pismu naglasio:

"Ne mogu ipak ne reći da nije bilo teških, a za mene osobno u posljednjih nekoliko godina i vrlo gorkih, grubih trenutaka. Ne mogu se oteti dojmu da su takvi gorki trenuci posljedica djelovanja osoba koje formalno nisu dio reprezentacije, ali imaju stvarno velik utjecaj na njezin rad i njezine vodeće ljude", napisao je Dudu, koji je kasnije poručio kako pod "tim osobama" nije mislio na Zdravka Mamića.

"Nitko osim Kovača nema utjecaj na reprezentaciju"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Niko Kovač nije htio previše komentirati Eduardove riječi. Predsjednik HNS-a Davor Šuker također se odlučio na defenzivnu taktiku.

"Ne postoje ljudi izvana koji utječu na rad reprezentacije", rekao je Šuker za RTL. "Niko Kovač jedini ima utjecaj i on je odgovoran. Ako neće biti rezultata, mijenjat ćemo. To je tako u nogometu", nadodao je.

"Dečki će dobiti loptu ili potpis svih igrača"

Kovač će povesti Hrvatsku u kvalifikacije za Euro 2016., a Šuker se nada da će se Vukojević i Eduardo dostojno oprostiti od reprezentativnog dresa.

"Znam da je sada moderno opraštati se preko Facebooka, Twittera, Instagrama, ali prevelika smo zemlja u nogometu da bi se na taj način opraštali. Ja ću tim dečkima prirediti svečani oproštaj na prijateljskoj utakmici protiv Cipra, kakav i zaslužuju. Da im HNS uruči poklon, bilo lopta, bio potpis svih igrača i ta utakmica", za kraj će Šuker.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara