Šuker uz zvižduke svog Osijeka poručio: Sve me ovo podsjeća na ´98

Foto: Hina

PREDSJEDNIK HNS-a Davor Šuker poručio je prije ogleda Hrvatske i Malija za HRT kako je cijelom Savezu izuzetno drago što će se od domaće sportske javnosti oprostiti susretom u Osijeku, a potom je otkrio kako će u Gradskom vrtu reprezentacija vrlo brzo ponovno igrati službeni susret, onaj u kvalifikacijama za Euro 2016.

Nama je uvijek bilo lijepo u Slavoniji, uvijek su ispunili stadion, čak i kad je ekonomija bila loša", rekao je na početku Šuker, a potom i otkrio: "Izglasan je jutros moj prijedlog da 13. listopada igramo s Azerbajdžanom i na taj način se zahvalimo Slavoncima i Osijeku."
 
"Nadam se da će susret proći bez ozljeda, rezultat nije bitan, ali dojam je bitan"; nastavio je čelni čovjek HNS-a, potom se okrenuo i katastrofi koja je pogodila ovaj dio Hrvatske.
 
"Ne smijemo nikad zaboraviti ni Gunju ni sva sela, sagradit ćemo par stadiona kad se sve povuče, dobit ćemo novac i iz Uefe, snimio sam jedan video koji ću pokazati osobno Blatteru i nadam se da ćemo izvući još novca iz tih fondova za obnovu ovih područja", naglasio je Šuker.
 
Zadovoljan je onim što je Kovač napravio zasad u Bad Tatzmannsdorfu: "Usporedio bih ovo sa situacijom prije Francuske 1998. Niko Kovač je napravio stručni tim, dali smo mu odriješene ruke i ja sam miran. Dali smo sve od sebe."
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Ne odustaje od iznenađenja protiv Brazila, smatra da je sve moguće, a poručuje što bi ga zadovoljilo: "Moja skrivena želja je u Fortalezi da igramo s Španjolskom ili Nizozemskom."
 
Na kraju je pozvao i državne čelnike u Sao Paulo: "Pozvao bih premijera i predsjednika da sjede s nama u prvom redu u Brazilu, ova zemlja je to zaslužila."
 
"Najvažnije je da smo otišli na Svjetsko prvenstvo, sad 'ajmo uživati u nogometu", zaključio je Davor Šuker, a ovom treba pridodati kako je prije samog početka susreta u Gradskom vrtu izviždan od strane navijača u svom Osijeku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara