Švicarci zadovoljni remijem protiv Hrvatske: Drmić je najveći dobitak za Hitzfelda

Foto: Screenshot; Blick.ch

DAN nakon remija u prijateljskom okršaju protiv Hrvatske (2:2), švicarski mediji zadovoljni su predstavom svojih reprezentativaca, a u izvještajima posebno ističu napadača Josipa Drmića koji je sinoć postigao dva pogotka.

"Švicarska je u prvom poluvremenu nadigrala Hrvatsku. Imali smo prevagu u veznom redu, a izbornik Ottmar Hitzfeld može biti itekako zadovoljan igrom svojih izabranika protiv jednog čvrstog i snažnog protivnika", piše SRF.

"Drmić pokazao da je riječ o kvalitetnom napadaču"

"U drugom poluvremenu, hrvatski izbornik Niko Kovač na teren je poslao Marija Mandžukića i Luku Modrića, a Hrvatska je odmah počela ozbiljnije prijetiti pa je tako Diego Benaglio pred kraj utakmice morao spašavati Švicarsku od poraza", stoji dalje u tekstu.

"Za razliku od Hrvata, Švicarska je utakmicu otvorila u najjačem sastavu, a Hitzfelda je posebno obradovao Drmić koji je pokazao da je impresivan napadač. Kod oba pogotka vidjeli smo da je riječ o izuzetnom napadaču", piše NZZ.ch.

"Nova zvijezda je rođena"

Blick.ch piše kako je "nova zvijezda rođena". Švicarci su oduševljeni Drmićem koji je "zaslužio mjesto u Hitzfeldovoj ekipi za Svjetsko prvenstvo u Brazilu", a Blick ističe kako je "Drmić bio uporan te je dugo čekao priliku da zaigra za Švicarsku".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara