Tajni pregovori u Opatiji: Brbić i Vučević bili na večeri s Rejom

Tajni pregovori u Opatiji: Brbić i Vučević bili na večeri s Rejom

Foto: Fotomontaža/Index.hr

PRIJE nekoliko dana Igor Tudor se pozdravio sa svojim igračima, poželio sreću Marinu Brbiću i Brankici Ramljak, pokupio kartonsku kutiju iz ureda nakrcanu osobnim stvarima i zakoračio u svijet kao bivši trener Hajduka.

> Reja, spasitelj i fanatični radnik, Hajduk je ostavio na cjedilu nakon pet mjeseci i na 7. mjestu

Kao što je već poznato, kap koja je za Tudora prelila čašu bila je ona famozna odluka Nadzornog odbora koji je stopirao transfer Nikole Nižića težak, pazite, 15 tisuća eura. Ljudi koji su desetljećima uz Hajduk jasno su rekli da je Tudor dugo razmišljao o toj odluci. Nije tajna da Hajduk po pitanju financija preživljava iz dana u dan. Sigurno nije lako raditi s igračima kojima prijete "minimalci", uostalom zato je i otišao Filip Bradarić, a ako još priložimo listu ozlijeđenih igrača (Mezga, Milevskij...) pitanje je s kojom bi postavom Bijeli istrčali na Kantridi da nije bilo odgode utakmice. Kad sve to zbrojite, tu radnu atmosferu na Poljudu, onda si možete zamisliti kakvi su treninzi...

Reja će odlučiti kroz nekoliko dana...

Odlaskom Tudora postavlja se pitanje tko je dovoljno hrabar da preuzme Hajduk. Prvo su krenula nagađanja da predsjednik kluba Marin Brbić vjeruje kako bi Edoardo Reja mogao biti taj "spasitelj". Po drugi put u karijeri. Zatim se javio i sam Reja koji je priznao da ga je Hajduk zvao, a Index preko svojih izvora doznaje da su se Goran Vučević, Marin Brbić i Edoardo Reja našli u Opatiji na večeri u restoranu Bevanda.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara