Tina Maze prekida sa skijanjem: Posvetit će se fakultetu i sponzorima

Tina Maze prekida sa skijanjem:  Posvetit će se fakultetu i sponzorima

Foto: Getty Images / Guliver image 

BIVŠA pobjednica Svjetskog skijaškog kupa i dvostruka zlatna olimpijka Tina Maze odlučila je napraviti jednogodišnju pauzu u karijeri. 32-godišnjoj Slovenki nakon 16 sezona na najvišoj svjetskoj razini potreban je duži odmor. Objavila je to putem svog Facebook profila. Nije potvrdila hoće li se vratiti skijanju.

"Obzirom da još nisam službeno objavila svoj plan za budućnost, mislim da je pravo vrijeme za ovu poruku. Nakon 16 dugih i uspješnih sezona, tijekom kojim sam se natjecala u svim skijaškim disciplinama, osjećam da moje tijelo, ali i psiha zahtijevaju duži odmor nego inače. Dopustit ću si godinu dana pauze prije nego donesem daljnje odluke", napisala je Tina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pauzu ću iskoristiti da završim fakultet i posvetim se marketinškim i komunikacijskim obvezama prema svojim sponzorima. U planu su i neki drugi projekti", dodala je, uz zahvalu svim navijačima i prijateljima koji su je podržavali tijekom godina vrhunske karijere.

"Nadam se da ćete razumjeti i poštovati ovakvu moju odluku. Želim vam svima ugodno ljeto"

 

Dear sport friends and my fans,As I did not officially announce my plans for the future yet, I thought it would be the...

Posted by Tina Maze on 6. svibnja 2015
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara