Tko je bahat, a tko dobrica? Pogledajte kako su Ronaldo i Messi različito reagirali prema istom djetetu

Tko je bahat, a tko dobrica? Pogledajte kako su Ronaldo i Messi različito reagirali prema istom djetetu

Screenshot: Video

DVA najbolja nogometaša svijeta u javnosti se predstavljaju kao različiti karakteri: Ronaldo je arogantni, bahati egocentrik, podjednako zaljubljen u svoj izgled, nogometnu vještinu i bankvoni račun, dok je vječito u pod zagledani Messi, oličenje skromnog genija, koji i pri dodjeli individualnih priznanja, u prvi plan gura suigrače i momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Međutim, reakcije koje su njih dvojica pokazali u identičnoj situaciji i s istim drugim akterom, pokazuju kako svaki od njih ima osobine "rezervirane" za drugog, navodno potpuno različitog.

Portugalska A Bola, primjetila je reakciju Cristiana Ronalda na ulijetanje u teren malog sakupljača lopti na stadionu Granade, koji mu je skočio u zagrljaj ili barem pokušaj doticanja nogometnog "božanstva". Zanimljivo, iako je Real neočekivano izgubio, nedodirljiva zvijezda nije se uzjogunila, niti odgurnula dijete, nego je Ronaldo klincu uzvratio zagrljaj i potapšao ga po glavi.

Isti dječak, osokoljen valjda Ronaldovom ljubaznošću, pokušao je zagrliti i Messija, nakon gostovanja Barcelone na stadionu gdje volontira. Iako je Barca pobijedila 2:1, "skromni i dostupni" Messi, na to je reagirao kao najrazmaženija primadona, a od "nasrtljivog" obožavatelja morali su ga obraniti i redari.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara