Tko je omraženi bivši direktor Crvene Zvezde koji je realizirao Halilovićev transfer u Barcu?

Screenshot (Youtube)

U TRANSFERU Alena Halilovića iz Dinama u Barcelonu posredovao je Zoran Stojadinović. Od srpskih kolega saznajemo da je riječ o omraženoj osobi u tamošnjem nogometu.

Do prosinca prošle godine je Stojadinović, inače nogometni menadžer, bio sportski direktor Crvene Zvezde. Marakanu je morao napustiti nakon sukoba sa svima - navijačima, igračima i upravom.

"Imao je bolesne ambicije da postane predsjednik Zvezde i Nogometnog saveza Srbije"

"Stojadinović umjesto da je gasio požar, on je radio na tome da ga pogorša. Kakav je to čovjek koji mi se smješka, a iza leđa govori da ja sastavljam momčad. Stvarao je nezdravu atmosferu u klubu", otkrio je jedan od iskusnijih igrača Nikola Mijailović i optužio Stojadinovića da "ima bolesne ambicije da postane predsjednik Zvezde i Nogometnog saveza Srbije".

"Eh, da smo ga ranije otjerali"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon neslavne epizode u Zvezdi Stojadinović je klub dodatno zavio u crno tražeći novac koji mu duguju od 2008. godine kada je realizirao transfere Edgara i Devića. Riječ je o čak 360 tisuća eura.

"Eto, taj potez govori o njemu. Međutim, govori i o nama da smo donijeli pravu odluku kada smo ga smijenili, ali i da smo puno pogriješili što to nismo uradili ranije", smatra potpredsjednik Zvezde Slaviša Kokeza.

Realizirao transfere Eto`oa i Tourea u Barcu

Stojadinović je imao solidnu igračku karijeru koju je počeo upravo u Zvezdi, a igrao je i za Rijeku, pa kasnije i za španjolski Deportivo.

Da bi postao sportski direktor kluba s Marakane zamrznuo je FIFA-inu menadžersku licencu, a Transfermarkt navodi da je Stojadinović danas menadžer crnogorskim ofenzivcima Andriji Delibašiću i Simonu Vukčeviću kojeg je htio dovesti u Zvezdu.

Zbog dobrih veza u Španjolskoj, posredovao je i u transferima Samuela Eto`oa i Yaye Tourea u Barcelonu. Na tim se poslovima obogatio, pa je financirao srpskog političara Aleksandra Vučića dok je bio u oporbi, otkrivaju kolege iz Srbije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara