To može samo on. Casillas na klupi je Mourinhov šamar Perezu!

Foto:  AFP

SJAJNA je fotografija Realovog predsjednika Florentina Pereza kako na zaslonu srednjevječne novinarke gleda početni sastav Reala za Malagu. Gleda, nabija naočale, ali i dalje ne vjeruje. Nije to međutim priča o Ikeru Casillasu koji je nakon deset godina sjedio na klupi, već upravo nastavak hladnog rata Pereza i Mourinha! Jasno da španjolski novinari u nedjelju traže razloge Mourinhovog manevra, a Marca je, čini se, najbliže rješenju. Možda je Mourinho želio ohladiti Casillasa, koji je utjelovio svu depresiju Realove svlačionice, no ne radi se samo o tome.

"Ova je priča počela još ljetos, kada su se Perez i Mourinho zakačili oko poslovnog plana. Mourinho je iskoristio ovaj izuzetno osjetljiv trenutak, dok ekipa za Barcom zaostaje cijelu vječnost, i poslao jasno poruku predsjedniku"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljetos je, naime, od Pereza tražio pojačanja. Brazilca Lucasa Mouru i vratara koji će biti konkurencija Casillasu. Ništa od toga nije dobio. Klub je smatrao da se na Antonia Adana itekako može osloniti.

Moura je u međuvremenu potpisao za PSG za 43 milijuna eura. Luda cifra, rekao je Perez i Real se okrenuo Modriću.

"Posljedice sada izlaze na vidjelo. Mourinho nije ni pokušao sakriti da je odluka da Casillasa pošalje na klupu - tehničke naravi", piše Marca, dodajući da prema izvorima bliskim klubu vodstvo neće reagirati, niti će o slučaju Casillas razgovarati s igračima ili novinarima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara