Torres: Simeone mi je vratio samopouzdanje, želim trofeje s Atleticom

Torres: Simeone mi je vratio samopouzdanje, želim trofeje s Atleticom

Foto: Guliver Image/Getty Images

FERNANDO TORRES na spektakularan se način vratio u Atletico Madrid. Na Vicente Calderonu je dočekan od strane 50 tisuća navijača, koji su ga pozdravili ovacijama.
 
 
"Prije više od sedam godina smo se pozdravili, a sad sam napokon nazad. Ovo je vrlo poseban i uzbudljiv dan za mene", rekao je Torres na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen njegov dres s brojem 19.
 
"Za mene je najteže razdoblje u karijeri bilo kad sam morao otići iz Atletica i nastaviti razvoj u drugim sredinama. Međutim, vrijeme je pokazalo da smo bili u pravu. Klub je narastao i došao do titula, a ja sam također osvojio trofeje o kojima sam sanjao", nastavio je španjolski napadač.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"No, oduvijek sam želio nešto osvojiti s Atleticom, imam još mnogo motiva i pokušat ću sad doći do toga", njegova je poruka, a otkrio je i poseban motiv za povratak na Calderon, povjerenje trenera Diega Simeonea
 
"El Cholo je bio vrlo važan za moj povratak, značilo je mnogo za moje samopouzdanje kad me on tražio da dođem", istaknuo je.
 
"Sad samo želim pomoći momčadi. Znam da je mnogo odgovornosti na meni i zato je vrijeme da prestanem slati poruke i posvetim se terenu", zaključio je 30-godišnjak.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara